Blog

Superbike shop

vrijdag 07 June, 2019

Na ruim 3 jaar dienstverlening aan fietsminnend Suriname houdt Superbike NV op fysiek te bestaan. De winkel zal per ingaande 28 juni 2019 stoppen met activiteiten aan de David Simonstraat doch zal zij de diensten voor bestellingen/ leveringen van fiets en materialen normaal voortzetten. 

Lees verder

Fietspad Noord Commewijne - Van Rust&werk naar Bakkie

dinsdag 30 April, 2019

Lees verder

"Fietsen in Suriname" op de Fiets&wandelbeurs op 1,2 &3 maart 2019

vrijdag 22 February, 2019

Lees verder

Fietsen in de groene wildernis is een must!!

vrijdag 15 February, 2019

Lees verder

Commewijne op de MTB

maandag 26 March, 2018

Mountainbiken in Commewijne is weer een geheel andere belevenis dan op de gewone fiets. Als je denkt dat je hier alle wegen al kent, heb je het mis!

Lees verder

Suriname, prima fiets land!

zaterdag 17 February, 2018

Lees verder

nieuwe tour: City biketour by night

woensdag 11 October, 2017

Lees verder

Uitbreiding fietsenpark

donderdag 20 July, 2017

Lees verder

Butch Agard

donderdag 28 May, 2015

Butch Agard is een man met een bijzondere persoonlijkheid. Dit verhaal schrijf ik omdat hij het verdient dat zijn bijdrage hier vernoemd wordt. Butch is afkomstig uit Guyana maar woont en werkt in Nickerie/Suriname. Vijvendertig jaar geleden is hij in een rolstoel terecht gekomen door een ongeluk op de trap.

Lees verder

Tour met Belgische Studenten uit Leuven

vrijdag 10 April, 2015

Combi fietstour  plantage Peperpot – Fort Nieuw Amsterdam en de zeeschildpadden avond tour  De fietstour Een combi fietstour waarbij geschiedenis en natuur  samen komen? Dat kan bij ‘Fietsen in Suriname’!  Aangekomen bij ‘Fietsen in Suriname’, vanwaar onze reis begint, ziet het al helemaal oranje van de fietsen die klaar staan voor vertrek.

Lees verder

Met de fiets door tropisch Suriname

donderdag 26 February, 2015

Fietsen doorheen het mooie Suriname, het is een echte aanrader. Prachtige landschappen waaronder de  savanna’s, heuvellandschappen en verlaten bospaden met modder. Fietsen over de kleidijken door de oude plantages die voornamelijk langs de kust liggen.

Lees verder

Once upon a time in the west

dinsdag 23 September, 2014

Alle highlights van het westen van Suriname in één tour? Tijdens de 6-daagse tour van Fietsen in Suriname naar de Raleigvallen, Voltzberg, Blanche Marie, Avanavero en Apoera is het mogelijk. Dit is zeker geen tour voor watjes: lange dagen, ruige jeepritten en korte nachten. Maar de beloning mag er zijn: overdag toeren door overweldigende natuur, 's nachts slapen onder een ongelooflijk sterrengewelf, ongekende oerwoudgeluiden beluisteren, mooie vergezichten bewonderen ..... U bent na deze 6-daagse tour een een onuitwisbare ervaring rijker!

Lees verder

Apoera Challenge

zaterdag 05 April, 2014

Om half 5 ’s morgens word ik wakker van het geluid van mijn wekker. Zonder moeite spring ik mijn bed uit, want ik weet wat mij te wachten staat.

Lees verder

Fietsen in de jungle kan wel!

dinsdag 04 March, 2014

Nieuwsgierig naar Suriname arriveren wij met eigen fiets. Zoals we gewend zijn als vakantiefietser zoeken we bij aankomst uit welke route binnen de beschikbare tijd (11 dagen) te fietsen is.

Lees verder

Fietstour Marienburg

vrijdag 20 December, 2013

Om 08:00 in de ochtend werden we verwacht bij Fietsen in Suriname waar ons dagtripje ging beginnen. We waren met drie man, Chris en Patty uit Australie, ik en onze gids Njoek.

Lees verder

Mountainbiken langs de Plantage

woensdag 18 September, 2013

Bij ons bedrijf komen veel mensen een fiets huren. Bij het zien van onze mountianbikes krijgen ze meteen de kriebels. “Mag ik deze huren? Mag ik het uitproberen?

Lees verder

Mountainbiken met kinderen in Suriname

maandag 29 April, 2013

Onlangs hebben wij journalist Roel van den Eijnde en zijn gezin op bezoek gehad. Samen hebben wij heel wat kilometers gefietst en een leuke tijd beleefd.

Lees verder

10 Jaar Fietsen in Suriname

vrijdag 08 February, 2013

Dit jaar, deze maand en wel op 26 februari 2013, bestaat Fietsen in Suriname TIEN jaar!  Dit bedrijf is in het leven geroepen door Priscilla en Urbian. Het idee ontstond in Rotterdam, Nederland. Fietsen werden gekocht, website gemaakt en flyers gedrukt.

Lees verder

Moengo Challenge, linksaf of rechtsaf?!

woensdag 28 November, 2012

Wie niet vies is van een avontuur in een schitterende omgeving en een sportieve uitdaging in de modder, kan tijdens de Moengo Challenge zijn of haar hart ophalen

Lees verder

Nieuw! Powa Challenge MTB tour

dinsdag 26 June, 2012

Enkele jaren geleden waren de meeste wegen buiten Paramaribo onverhard. Voor een dagje mountainbiken hoefden we niet ver het binnenland in te gaan.

Lees verder

Het Fiets jaar 2011

dinsdag 07 February, 2012

Voor Fietsen in Suriname is het jaar 2011 een goed jaar geweest wat betreft Mountainbike tours.    Wij merken dat steeds meer mensen kiezen  voor deze extreme tochten met persoonlijke uitdaging.

Lees verder

Twee Moengo Challenges in 1 maand

woensdag 12 October, 2011

Deze tour wordt niet zo vaak gekozen door toeristen en het was dus bijzonder om 2 van deze tours in één maand tijd te uit te voeren. 

Lees verder

De tweede Moengo Challenge in 2011

dinsdag 04 October, 2011

In ons bedrijf is de Moengo Challenge tot nu toe de zwaarste tour, dit omdat je in 3 dagen over verschillende wegen/ondergronden moet fietsen.

Lees verder

Opening filiaal Fietsen in Suriname Nickerie

dinsdag 13 September, 2011

Lees verder

Marian en Annemarie in Suriname

woensdag 04 May, 2011

In 2008 is Marian Ubink met haar familie in Suriname geweest. Het was een familie uitje, ze hebben deelgenomen aan veel activiteiten.

Lees verder