Fiets Vakanties

Zelfstandige fietsreis Suriname

Een combinatie van cultuur en geschiedenis. Een fietstoer die je meeneemt naar de oude plantages bv in Commewijne en waar je veel te weten komt over onze de rijke geschiedenis. Van 4 daags arrangement tot een 16 dagen durende complete fietsreis.   

Lees verder

Fietsreis Suriname (ook geschikt voor kinderen)

Fietsen in Suriname, het is een groot feest. De tropische warmte, de vrolijke muziek, de overweldigende natuur, de heerlijke geuren en de verschillende culturen. Het ene moment reis je door China, dan door Indonesiƫ of India. Of Afrika. Even later zit je op de Cariben. Of gewoon in Nederland. Voor de kinderen is het super leuk dat deze gewoon Nederlands kunnen spreken terwijl ze op vakantie zijn.

Lees verder

Mountainbike reis Suriname

De Surinaamse jungle biedt diverse mogelijkheden voor echte mountainbikers. Het land bestaat immers uit 90% tropisch regenwoud. Dwars door de jungle bevinden zich enkele wegen, deze wegen zijn meestal onverhard. Daarnaast zijn de wegen vaak verlaten met een hoop obstakels, een ware uitdaging voor MTB-ers.

Lees verder

Extreme fietsvakanties

GoldRush Suriname

GoldRush Suriname is de ultieme mountainbike challenge in het oerwoud van Suriname. We leggen een spectaculaire route af over de heuvels van de Surinaamse jungle, door de houten stad Paramaribo, over plantages en smalle paadjes langs kostgrondjes. 

Lees verder

Rondreis voor families

Rondreis geschikt voor families

Lees verder

Rondreis voor individuelen