10 Jaar Fietsen in Suriname

Dit jaar, deze maand en wel op 26 februari 2013, bestaat Fietsen in Suriname TIEN jaar! 

Dit bedrijf is in het leven geroepen door Priscilla en Urbian. Het idee ontstond in Rotterdam, Nederland. Fietsen werden gekocht, website gemaakt en flyers gedrukt. In 2003 vlogen zij met 10 mountainbikes naar Suriname. 

Na een klein jaar hard werken bleek dat er voor Priscilla en Urbian geen toekomst in Suriname lag; niet omdat de zaken niet goed liepen maar meer door persoonlijke omstandigheden. 

Samen met Karlijn kreeg ik de mogelijkheid om dit goed lopende bedrijf begin 2004 over te nemen; inclusief 7 mountainbikes, flyers en de website. 

Wij hebben de activiteiten van Fietsen in Suriname drie jaar lang voort gezet vanuit onze woonkamer. Sinds 2007 zijn wij gevestigd in het centrum van Paramaribo waardoor het voor de klanten veel makkelijker werd om ons te bereiken. 

Natuurlijk hebben we moeilijke tijden gehad, zo heb ik verschillende keren, in de eerste jaren, het bedrijf bijna verkocht. Maar ik heb volgehouden. Met steun van mijn gezin hebben we een goed draaiend bedrijf kunnen behouden en laten groeien. Wij hebben momenteel ook een filiaal in Nickerie waar een sociale werkplaats bij hoort. 

Dankzij vele tevreden klanten hebben we deze mijlpaal bereikt. 

Wij blijven werken aan verbetering van onze diensten en service, bedankt voor al jullie support! Op naar de volgende tien jaar!