Marian en Annemarie in Suriname

In 2008 is Marian Ubink met haar familie in Suriname geweest. Het was een familie uitje, ze hebben deelgenomen aan veel activiteiten. De activiteiten waren heel divers, maar voor iemand met een sport achtergond werd het een beetje saai. Ze kwam bij ons bedrijf langs voor een actieve tocht. Er stond een Brownsberg MTB tour op de planning en Marian besloot mee te gaan. Het werd een tocht waarin drie dagen genoten werd van de natuur, brulapen en mooie geluiden van de vogels.

In maart 2011 kwam ze weer en dit keer met haar vriendin. Een wens van haar was om nog een keer de brownsberg op de mountainbike te beklimmen. Het liefst samen met Anne-Marie. Omdat Anne-Marie niet wist wat haar te wachten stond was zij minder enthousiast. Ze besloot alsnog mee te gaan in de hoop dat ze het zou halen en zou kunnen genieten.

Tot onze verbazing ging Anne-Marie als een speer de berg op. Ze was niet te houden. Als dierenverzorger hoopte Anne-Marie zoveel mogelijk dieren te zien in de jungle. Bij aankomst op de berg was het meteen raak! Er zat een luiaard boven ons hoofd! Zo hadden we nog meerdere dieren gezien en de missie van Anne-Marie was geslaagd. We hadden 3 geweldige dagen en Marian was blij dat ze dit nog een keer had kunnen doen en ook dat haar vriendin volop had genoten van de tour.