Apoera Mountainbike Challenge

Specs
Prijs per persoon: 
€849.00
Dagen: 
8
Afstand: 
320km

Programma

Gedurende 8 dagen worden we begeleid door een team bestaande uit een ervaren gids, een volgauto en eventueel een technicus. De gids zal met ons meefietsen en begeleiden en ons informeren over het natuurschoon dat we onderweg tegenkomen. De chauffeur die de bagage vervoert, heeft proviand, kookgerei, tenten, matjes en hangmatten aan boord en is verantwoordelijk voor de verzorging tijdens de stops. De technicus heeft reservemateriaal en gereedschap bij zich en zorgt ervoor dat de mountainbikes in goede conditie blijven.

De overnachtingen zijn deels in bivakkampen langs kreken/rivieren waar we ons kunnen wassen en ontspannen, en deels in guesthouses. In de bivakkampen slapen we in tenten of hangmatten van de organisatie. De guesthouses staan in Kleine Falawatra en  te Blanche Marie.   

Onderweg is er veel te zien. Flora en fauna in alle verscheidenheid: vogels, insecten, reptielen en zoogdieren in allerlei varianten. En wie weet vindt er een ontmoeting met een jaguar plaats. We gaan ook meehelpen vis te vangen voor ons velddiner! Puur natuur.

Voor het programma kunt u mailen met "Fietsen in Suriname"

 

NIET  VERGETEN MEE TE NEMEN:

·         Baddoek
·         Laken
·         Fietsbroek
·         Dichte schoenen
·         Lange broek
·         Shirt met lange mouwen
·         Monddoek
·         Pet
·         zaklamp
·         Muggenspray
.    
     Zonnebrandolie
·         Zonnebril
·         Waterdichte tas (voor camera’s en andere waardevolle spullen)
·         Niet teveel baggage i.v.m. beperkte ruimte.