Brownsberg Mountainbike Tour 3 dagen

Specs
Prijs per persoon: 
€239.00
Dagen: 
3
Afstand: 
70km
Personen: 
4

Programma

Dag 1

In de vroege ochtend vertrekken we vanuit "Fietsen in Suriname" , naast 'Zus en Zo', per bus naar de oude plantage Berg en Dal. Vanaf dit punt fietsen we op de mountainbike langs verschillende dorpen naar de top van de Brownsberg. Op de berg aangekomen kunnen we genieten van een welverdiende lunch. Na de lunch is er tijd om te rusten en/of een wandeling te maken op het plateau van de berg. We genieten van het fraaie uitzicht op het Brokopondo stuwmeer.

Dag 2

Na het ontbijt maken we ons klaar voor de wandeling naar de Witti Kreek. In de regentijd kan deze wandeling een glibberig avontuur zijn, maar bij aankomst worden we beloond met een volle kreek water. Hier kunnen we lekker zwemmen en relaxen. Vervolgens keren we terug naar het bergplateau waar we gaan lunchen. De rest van de middag is vrij te besteden. Later in de avond eten we gezellig samen terwijl de avondgeluiden van het oerwoud een mooi decor vormen. 

Dag3

Na het onbijt maken we een wandeling naar de Leo- en Irene-watervallen. Bij terugkomst op het bergplateau gaan we de afdaling inzetten met onze mountainbike. Onderaan de berg in het dorp Brownsweg nuttigen wij onze lunch. Bij Berg en Dal wacht de bus ons op, en keren we terug naar Paramaribo.

Inclusief: mountainbike, gids, overnachtingen in hangmat, maaltijden en transport.