Job Alert!

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe vacatures? Meld je dan aan voor onze JOB ALERT en ontvang een mail zodra er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Floor manager touroperator & fietsverhuur

Beknopte functieomschrijving:

Als Office Manager ben jij het gezicht van Fietsen in Suriname & Tourbox! Het huidige team bestaat uit zes personen en een aantal gidsen. Zij hebben volledige focus op de dagelijkse activiteiten. Echter lopen daar natuurlijk nog veel (rand)zaken om heen. Om deze reden is FIS / TB, ter versterking van het team, op zoek naar een Office Manager voor 40 uur per week.

In de rol van Office Manager ga jij je bezig houden met alles wat zich af speelt in de organisatie. Je vindt het leuk om bezig te zijn met marketing en sales, productontwikkeling en logistiek van tours. Daarnaast ben je een aanpakker en spring je, indien nodig, bij op de “kleine” klusjes. Personeel aansturen en begeleiden waar nodig hoort er ook bij.

 

Wie zijn wij

Fietsen in Suriname

Wij zijn al meer dan 15 jaar een fietsverhuurbedrijf. We bieden stadsfietsen, sportfietsen, kinderfietsen en tegenwoordig ook e-bikes. Alle fietsen worden tevens door ons zelf onderhouden en gerepareerd. Ons kantoor is in de buitenlucht, op het erf naast Zus & Zo, en bestaat uit een container met een afdak.

Naast het verhuren van fietsen voeren we ook fietstours uit. Wekelijks doen we stadstours en plantage tours, maar daarnaast voeren we ook meerdaagse mountainbike tours en gehele fietsvakanties uit.

Ons team bestaat uit een personeel welke de fietsen verhuren en de tours verkopen, onze fietsenmaker en gidsen die de fietstours uitvoeren. Een klein groepje mensen dus.

Tourbox

Tourbox is onze dochteronderneming welke gelegen is naast ’t Vat, ook in een container. Hier verkopen wij voornamelijk tours. Van onszelf maar ook van andere touroperators. We werken nauw met elkaar samen en delen dan ook een whatsapp groep voor een goede communicatie. Ook dit team is klein en bestaat uit 2 verkoop medewerkers en een administratieve kracht.

 

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een collega met enkele jaren (aantoonbare) werkervaring in een soortgelijke functie. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engels is een pre.

Persoonlijke eigenschappen

Wat misschien nog wel het meest belangrijkste is, is je persoonlijkheid. Het betreft een klein en hecht team waar je mee samen werkt. De persoonlijke klik is dan ook doorslaggevend.

- Je bent communicatief vaardig en je gaat voor een persoonlijke aanpak;

- Je gaat zelfstandig te werk maar je bent ook een teamplayer;

- Je brengt structuur aan in chaos;

- Je bent betrokken, proactief en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

- Je bent representatief en flexibel;

- Je hebt een gezonde dosis pit;

- Last but not least: je hebt een passie voor de fietssport!

 

Werkzaamheden

Concreet kun je denken aan (onder andere) de volgende werkzaamheden:

- Front office;

- Aanspreekpunt voor klanten en samenwerkende organisaties;

- Beheren mailbox;

- beheer van backoffice;

- Meedenken en ondersteunen in marketingacties;

- Beheren van (externe) relaties;

- Bouwen aan producten van FIS/ TB en de naamsbekendheid;

- Meedenken in processen en verbeteringen.

- Aanspreekpunt voor collega’s

- Aansturen en ondersteunen van collega’s

Gegevens
Shift: 
Fulltime
Aantal uren: 
40 uren
Locatie: 
Je werkt zowel bij FIS alsook bij TB (afhankelijk van waar je nodig bent)
Duur contract: 
6 maanden contract waarvan 2 maanden proeftijd